+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь студентів 11-е групи у психологічному тренінгу

Перехід до студентського життя, безсумнівно, є захоплюючим і трансформаційним досвідом, але він також може бути неймовірно складним. 

Для першокурсників даний період – це нові академічні обов'язки, соціальна адаптація та особистісне зростання. І нерідко студенти відчувають себе пригніченими вимогами такого перехідного періоду. 

Саме тому, 19 вересня 2023 р. відбулася зустріч студентів 11-е групи факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва з практичним психологом вищої категорії Валентиною Мазуренко.

У рамках зустрічі був проведений пізнавальний тренінг «Діагностика здобувачів освіти на рівень стресу та резилієнтність. Способи подолання стресового стану».

На тренінгу здобувачі, які навчаються за спеціальністю 051 «Економіка», визначали рівень власної тривожності, стресостійкості та резилієнтності, оцінювали ефективність емоційної саморегуляції, рівень впливу травматичної події та ефективність психологічних прийомів самодопомоги.

Студентам дуже сподобалось проходити психологічні тести та власноруч визначати рівень стресу та резилієнтність. Це дало змогу глибше розібратись у собі й відчути підтримку з боку оточуючих.

Разом ми будуємо сильну, стійку академічну спільноту, готову протистояти будь-яким викликам на життєвому шляху! 

Оксана ФРОТЕР, куратор 11-е групи