+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь студентів-економістів у науковому студентському форумі

Студенти, які навчаються за спеціальністю 051 Економіка, Артур БІЛОКУР та Ілона МОРОЗЮК, вкотре підтвердили свій високий рівень знань і практичних навичок не лише серед здобувачів Уманського національного університету садівництва, а й в середовищі молодих науковців провідних українських аграрних ЗВО. В межах взаємодії за умовами Меморандуму про співпрацю і партнерство, укладеного кафедрою економіки з  Одеським державним аграрним університетом, студенти взяли участь у Науковому студентському форумі «Проблеми та напрями розвитку економіки України в умовах війни», який відбувся 17 травня 2023 року на факультеті економіки та управління.

Доповідачами були представлені дослідження англійською та українською мовами, на такі теми:

1. WAR IN UKRAINE: GLOBAL CONSEQUENCES AND PROSPECTS

(доповідач: здобувач другого (магістерького) рівня вищої освіти за ОПП Бізнес економіка  Артур БІЛОКУР, науковий керівник Алла РЕВУЦЬКА).

 

2. СТАЛИЙ РОЗВИТОК СІЛЬСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ: ЗАГРОЗИ ТА РИЗИКИ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ (доповідач: здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за ОПП Економіка  Ілона МОРОЗЮК, науковий керівник – Людмила СМОЛІЙ).

Учасники форуму з великою зацікавленістю слухали доповіді, під час яких задавали питання, вступали в дискусії, що свідчить про актуальність тематики, висвітленої  спікерами. Такі заходи є досить мотиваційними для молоді та сприяють формуванню й поглибленню навичок здійснення ними наукової роботи.

 Колектив кафедри дякує здобувачам та їх  науковим керівникам за активну участь, бажає нових наукових здобутків та висловлює сподівання на продовження співпраці в межах Меморандуму.

 

Людмила Смолій, гарант ОПП «Економіка»

першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

 

Алла РЕВУЦЬКА, гарант ОПП «Бізнес-економіка» 

другого (магістерського) рівня вищої освіти