+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь в міжкафедральному семінарі з метою дисемінації результатів академічної мобільності за програмою ЕРАЗМУС+

21 лютого 2024 року науковці кафедри економіки Уманського національного університету садівництва Віра Костюк, Людмила Пархоменко та Алла Ревуцька взяли участь в міжкафедральному семінарі на тему: «Стажування за програмою ERASMUS + в Університеті прикладних наук ім. Лавослава Ружички у місті Вуковар, Хорватія». Захід, що відбувся в онлайн режимі,  був організований факультетом економіки та управління Одеського державного аграрного університету, об’єднав науково-педагогічних працівників, здобувачів ОДАУ та викладачів кафедри економіки УНУС в рамках діючого Меморандуму про співпрацю.

В ході роботи  семінару було підкреслено важливість міжнародного співробітництва закладів вищої освіти в сучасному світі та особливо наголошено на результативності реалізації академічних обмінів в рамках співробітництва  з іноземними університетами.

Основним спікером під час семінару виступила доцент кафедри менеджменту Марія Левіна-Костюк, яка розповіла про своє стажування на базі Університету прикладних наук ім. Лавослава Ружички у місті Вуковар.

Стажування відбувалося в період з 22 по 26 січня відповідно до Міжінституційної угоди на реалізацію академічної мобільності за освітньою програмою Європейського Союзу ЕРАЗМУС+. Зокрема, було представлено інформацію про хорватський університет, програму стажування, яка серед іншого передбачала лекції для студентів факультету бізнес діяльності, особливості участі у конкурсному відборі.

Цей захід став дієвим механізмом дисемінації результатів академічної мобільності за програмою ЕРАЗМУС+ та інформування широкого кола науковців щодо можливостей долучитися до міжнародної діяльності.

Представники кафедри економіки УНУС подякували організаторам за проведення міжкафедрального семінару, спікеру - за цікаву та змістовну доповідь і висловили сподівання на подальшу участь науковців кафедри у проведенні спільних заходів.

Доцент Віра КОСТЮК