+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь викладачів кафедри економіки у засіданні міжнародного круглого столу університетів-партнерів

Інтернаціоналізація освітньої і наукової діяльності Уманського НУС є одним із пріоритетних напрямів розвитку університету, що спрямований на підвищення рівня міжнародної співпраці та євроінтеграції, відповідно до Стратегії інтернаціоналізації Уманського національного університету садівництва на 2022-2027 рр.

28 червня 2023 року відбулось засідання Міжнародного круглого столу університетів-партнерів «Синергія знань, умінь та досвіду заради майбутнього», організатором якого виступила Академія прикладних наук в Познані.

У науковому заході взяли участь більше 30 закладів вищої освіти із Польщі, Литви, Естонії, Австрії, Індії та України.

Участь у Міжнародному круглому столі також взяла Міністерка з питань інтеграції Республіки Польща Agnieszka ŚCIGAJ.

Серед учасників круглого столу були і науково-педагогічні працівники кафедри економіки Уманського НУС Алла Ревуцька, Людмила Пархоменко та Оксана Фротер.

Представники ЗВО мали змогу презентувати свої освітні установи, розповісти про особливості реалізації освітньої діяльності й можливі перспективи подальшої міжнародної співпраці.

Участь представників Уманського національного університету садівництва у круглому столі сприяла популяризації університету і підвищенню зацікавленості ним міжнародними організаціями, іноземними державами й партнерами, що позитивно впливає на подальшу інтеграцію Уманського НУС до міжнародного освітнього середовища та удосконалення якості освітніх послуг.

Засідання Міжнародного круглого столу університетів-партнерів відбулося у приємній та дружній атмосфері. Висловлюємо щиру подяку польським партнерам за організацію наукового заходу, а також пропозиції щодо подальшої співпраці.

 

 

Оксана ФРОТЕР, гарант ОПП «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Алла РЕВУЦЬКА, гарант ОПП «Бізнес-економіка» другого (магістерського) рівня вищої освіти