+38 (04744) 3-22-26
Меню

Україна – країна нескорених!

21 листопада в Україні відзначають День гідності та свободи. Свято було встановлено президентським указом у 2014 році на честь Помаранчевої революції 2004 року та Революції гідності 2013 року.

У рамках 9-ї річниці відзначення Дня Гідності та Свободи для студентів 11-е групи першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 051 Економіка проведено виховну годину на тему «Україна – країна нескорених». День Гідності та Свободи – це нагадування про ту ціну, яку віддали українці, стоячи на Майдані, за чесні вибори та інтеграцію до Європейського Союзу.

Під час заходу було обговорено історичні події та цінності, які відстоювали учасники революцій, за які і нині воюють захисники і захисниці у російсько-українській війні.

"Гідність, свобода, незалежність, територіальна цілісність і воля – це сенс життя кожного українця. Гідність і свобода – це ті два поняття, які стали синонімами нашої країни і те, на що ми, українці, не проміняємо ні нащо у світі" – вважають студенти. Військові операції, що здійснюють наші воїни під час захисту територіального суверенітету і незалежності України та імена кожного захисника і захисниці назавжди закарбуються в історії України.

Ми, українці, маємо памятати, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – вільної, демократичної, незалежної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Україна переможе! 

Алла ОСІПОВА, куратор 11-е групи