+38 (04744) 3-22-26
Меню

Україна – територія Гідності та Свободи

«Україна – територія Гідності та Свободи». Під такою назвою пройшов виховний захід в академічних групах - 11 м-е та 21 м-е, приурочений Дню Гідності та Свободи України.

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи – свято встановили на честь початку цього дня двох доленосних для сучасної України подій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року).

Активна молодь стала тією рушійною силою, яка запустила цей двигун змін та Євроінтеграції України, ставши учасниками знаменних подій.

Під час виховної години було обговорено хронологію заходів тих важких для країни часів, які і на сьогодні є болючими спогадами, вшановано громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності. Дані події мають важливе значення для утвердження демократичних цінностей, ідеалів свободи і справедливості та європейського шляху розвитку України.

«Гідність і свобода – це ті цінності, які нероздільно пов’язані із життям людини, і відіграють важливу роль як у становленні певної особи, так і у суспільстві загалом. Гідність є одним з ключових понять Конституції України. Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків», –відмітила куратор Алла РЕВУЦЬКА.

Олексій БЕЛАК, здобувач вищої освіти другого рівня (магістр) ОПП «Бізнес-економіка»