+38 (04744) 3-22-26
Меню

Урочисто приймаємо до академічної родини нових студентів-економістів!

Урочиста і водночас невимушена атмосфера, щасливі обличчя, серйозні, спрямовані у майбутнє погляди, піднесений настрій, цілий вир думок і емоцій... Саме на такій хвилі 6 вересня в Уманському національному університеті садівництва відбулася посвята у студенти.

У цей день відкривається широка дорога у професійне майбутнє студентів, що обрали спеціальність «Економіка». Науково-педагогічний колектив кафедри економіки вітає вас! Ще вчора – школярів та абітурієнтів, а сьогодні – вже повноправних, хай і наймолодших, членів дружньої університетської родини Уманського НУС!

Перший крок на поріг альма-матер – один зі знакових моментів життя. Ставши студентами Уманського НУС, ви обрали правильний вектор – невтомно здобувати знання, крокувати шляхом вдосконалення, осягати усе нові й нові інтелектуальні та професійні обрії. Випускники університету підтвердять – освіта, отримана у нашому університеті, стає чудовим стартовим майданчиком для тих, хто прагне усе життя вчитися новому і шукати своє місце у сучасному світі – динамічному, напруженому і вимогливому. А окрім професійних знань, навичок, вмінь та інтелектуального багажу, з вами назавжди лишиться і пам'ять про веселі та продуктивні студентські роки. Нехай цей добрий початок супроводжує вам до успішного закінчення!

Вітаємо нових студентів-економістів! Усе тільки починається!