+38 (04744) 3-22-26
Меню

В Уманському національному університеті садівництва обговорили можливості MOODLE

З метою професійного розвитку науково-педагогічних працівників і підвищення їх викладацької майстерності в Уманському національному університеті садівництва 21 вересня відбувся вебінар «Особливості роботи у системі Moodle».

Moodle став потужним двигуном в організації дистанційної освіти. Універсальність, а також зручний інтерфейс роблять Moodle ідеальною платформою для проведення курсів і сприяння інтерактивному навчанню. Тож під час вебінару Ярослав Миколайчук, начальник інформаційно-обчислювального центру, та Галина Родащук, доцент кафедри інформаційних технологій, вели змістовну дискусію з присутніми викладачами. Головною темою цих дискусій було практичне застосування ресурсів Moodle у контексті дистанційної освіти. Захід мав на меті розкрити нюанси роботи з Moodle, озброївши викладачів знаннями та навичками, необхідними для оптимізації їхньої практики викладання онлайн.

Участь у вебінарі забезпечила цінний навчальний досвід для науково-педагогічних працівників кафедри економіки, зокрема глибше розуміння платформи Moodle та її функціональних можливостей, удосконалення навичок створення, управління та оцінювання курсів, сприяння інтерактивності та залучення студентів до онлайн курсів, поліпшення методів відстеження та моніторингу прогресу студентів тощо.

Оскільки університет продовжує адаптуватися до мінливого освітнього середовища, такі заходи відіграють ключову роль у забезпеченні викладачів інструментами та знаннями, необхідними для надання високоякісної освіти.