+38 (04744) 3-22-26
Меню

VIAL+ – від економічної теорії до успішної бізнес-практики

У XXI ст. недостатньо вчити студентів теоретичним основам економіки. Випускник має отримати разом з дипломом університету розвинуті ділові компетентності, бути націленим на реальні професійні здобутки в майбутньому. Як же досягнути такого результату?

Відповідь на це питання мають студенти, що навчаються за спеціальністю «Економіка», які отримали шанс створити власне підприємство, відчути, що таке затята конкуренція і як користуватися нею на свою користь. За ініціативи та під керівництвом викладачів кафедри економіки Смолій Людмили та Ревуцької Алли студенти Коробко Владислав (21-е група), Соловей Оксана, Петренко Олександр, Гончар Лілія (11к-е група) та Платмір Ярослав (11м-е група) взяли участь в V Всеукраїнському бізнес-турнірі «Стратегія фірми 2018» – комплексному віртуальному інтерактивному тренінгу на основі бізнес-симуляції ViAL+.

Бізнес-симуляція ViAL+ ― це масштабна симуляційна система, яка відтворює функціонування виробничого підприємства на ринку молочної компанії. Онлайн-змагання з управління віртуальними компаніями об'єднало тисячі учасників з різних ВНЗ України. Учасники, які досі лише мріяли опинитися у кріслі генерального директора, отримали нагоду спробувати себе в ролі керівника віртуального виробничого підприємства, і в них вийшло це досить вдало. Коробко Владислав та Гончар Лілія ввійшли до числа півфіналістів тренінгу і змагатимуться далі за кубок переможця, адже крім перемоги, вони отримують вміння планувати й розраховувати кожен стратегічний крок, досягати поставлених цілей та отримувати стабільний прибуток, створювати і просувати власний бренд, конкурувати й комунікувати.

Колектив кафедри економіки вітає півфіналістів бізнес-симуляції з успіхом і бажає впевнено дійти до перемоги! Пишаємося вами!

 

Смолій Людмила, доцент кафедри економіки

Ревуцька Алла, ст. викладач кафедри економіки