+38 (04744) 3-22-26
Меню

Вітаємо магістрів спеціальності 051 Економіка з захистом кваліфікаційних робіт

На кафедрі економіки 19 та 20 грудня 2023 року відбулася підсумкова атестація здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив за поєднання традиційних очних презентацій та використання сучасних цифрових засобів.

Серед випускників було представлено 20 доповідей від тих, хто навчався за освітньою програмою «Бізнес-економіка». Презентації демонстрували різноманітний спектр тем, що відображають комплексний характер освітньої програми та глибоку зацікавленість студентів сучасними економічними проблемами.

Важливо, що роботи були попередньо апробовані на Міжнародних і Всеукраїнських конференціях. Результати захисту кваліфікаційних робіт підтвердили зацікавленість випускників у професійній діяльності за спеціальністю та наявність необхідного рівня підготовки.

При оцінці знань студентів, які захищали роботи, враховувались: зміст роботи, вміння робити висновки і пропозиції, рівень відповідей на додатково задані членами ЕК запитання, наукова і практична підготовленість випускників.

Високий рівень підготовки та захисту дипломних робіт показали: Артур БІЛОКУР, Аліна ГОЛОВКО, Оксана ПРИЛУЦЬКА, Олена ДАВИДОВА, Андрій ШПАК, Ілля СОБЧУК, Вікторія ХЛОПЧАНЮК.

Критичний підхід екзаменаційної комісії в процесі оцінювання та високий рівень кваліфікаційних робіт підкреслюють прагнення колективу кафедри економіки до підготовки висококваліфікованих і практично підготовлених економістів. Випускники з їх продемонстрованими знаннями та ентузіазмом до професійної діяльності, добре підготовлені для того, щоб зробити значний внесок в економічну науку.

Науково-педагогічний колектив кафедри економіки щиро вітає випускників і бажає, щоб набуті знання дозволили підкорити омріяні вершини! Високих Вам професійних досягнень, впевненості у своїх силах і кар’єрного зростання!

 

Алла РЕВУЦЬКА,  гарант ОПП «Бізнес-економіка»