+38 (04744) 3-22-26
Меню

Візит студентів до компанії «Ерідон тех»

 З метою налагодження взаємодії освіти і ринку праці відбулася зустріч здобувачів другого рівня вищої освіти (магістр) освітньо-професійної програми «Бізнес-економіка» спеціальності 051 «Економіка» Уманського національного університету садівництва зі стейкхолдером – директором Уманського представництва «Ерідон тех» Володимиром Степанюком.

Компанія «Ерідон тех» є одним із найпотужніших підприємств із забезпечення всього спектру послуг з продажу, гарантії та сервісу сільськогосподарської техніки в регіоні.

Володимир Степанюк провів цікаву та пізнавальну екскурсію підприємством, представив сучасну техніку світових і вітчизняних виробників. Під час зустрічі він зазначив, що важливою складовою підвищення конкурентоспроможності підприємства в сучасних умовах є розвиток виробничої інфраструктури, а саме центру сервісного обслуговування та ремонту техніки, який оснащений сучасним технологічним обладнанням.

Неабиякий інтерес викликала розповідь Володимира Степанюка про свій шлях у бізнесі, починаючи від студента до успішного керівника. Під час розмови він наголосив на основних компетентостях, якими повинен володіти сучасний бізнесмен в аграрній сфері економіки. Студенти разом зі стейкхолдером обговорили нагальні проблеми та перспективи розвитку агробізнесу в Україні.

Підсумком зустрічі стало підписання договору про науково-виробничу співпрацю між Уманським національним університетом садівництва та Уманським представництвом «Ерідон тех». Стейкхолдер висловив готовність сприяти практичній підготовці здобувачів вищої освіти, надавати їм можливість проходження виробничої практики.