+38 (04744) 3-22-26
Меню

З Днем захисника України!

День захисника України – це свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва.

Події цього жовтневого дня символічно доповнюють найголовніші духовні та національні цінності українського народу: православну віру, разом із його волелюбним духом в споконвічному прагненні до свободи та славними козацькими традиціями.

День захисника України – уособлює честь, мужність і відвагу в любові до рідної землі та здатності стати на її захист. Виконання військового обов’язку за покликом серця, прояв високого героїзму, мужності, честі та відваги – завжди лишатиметься в пам’яті народу та надаватиме приклад патріотизму теперішнім та прийдешнім поколінням.

Сьогодні – день сильних і мужніх людей, які стоять на сторожі Батьківщини. Адже всі чоловіки, незалежно від характеру та професії, по своїй природі воїни.

Зі святом, дорогі чоловіки! Ви – опора та міць держави! Злагода наших будинків, спокій близьких – у ваших надійних і сильних руках. Щиро вітаємо вас та бажаємо богатирського здоров’я, незламної волі, натхнення у відродженні славних традицій козацтва і наснаги у плідній роботі на благо народу, на славу нашої України!