+38 (04744) 3-22-26
Меню

Захист дипломних робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» за спеціальністю 051«Економіка»

13-14 грудня 2018 року відбувся захист дипломних робіт здобувачів освітнього рівня «Магістр» за спеціальністю 051 «Економіка» денної та заочної форм навчання.

Екзаменаційна комісія працювала під головуванням д.е.н., професора, завідувача кафедри економіки Уманського НУС  Мудрака Р.П. Членами екзаменаційної комісії стали: к. е. н., доцент Костюк В.С.; к. е. н., доцент Котвицька Н.М.; к. е. н., доцент Ревуцька А.О.

Представлені до захисту дипломні роботи були присвячені вивченню актуальних питань забезпечення ефективності функціонування підприємств різних форм власності та сфер діяльності,  розробці оптимальних варіантів управлінських рішень для об’єктивних та суб’єктивних можливостей їх розвитку. Студенти блискуче захистили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на запитання членів екзаменаційної комісії.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва готує висококваліфікованих магістрів з економіки, які володіють глибокими теоретичними знаннями і практичними навиками з присвоєної кваліфікації. 

Рішенням екзаменаційної комісії кваліфікація магістра з економіки присвоєна 20 студентам-випускникам. Кращі випускники отримали рекомендацію до вступу в аспірантуру для набуття наукового ступеню PhD за спеціальністю 051 «Економіка».

Вітаємо магістрів зі спеціальності «Економіка» з успішним захистом дипломних робіт. Бажаємо нових творчих звершень, мудрих рішень і дій, високих професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного зростання!

 

Секретар ЕК, к.е.н., доцент Людмила Смолій