+38 (04744) 3-22-26
Меню

Захист звітів з виробничої (переддипломної) практики магістрів спеціальності 051 Економіка ОПП Бізнес економіка

28 липня 2023 року відбувся захист звітів із виробничої (переддипломної) практики магістрів першого курсу денної та заочної форм навчання спеціальності 051 «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Бізнес-економіка».

Захист звітів, організований керівниками практики Аллою РЕВУЦЬКОЮ та Оксаною ФРОТЕР, проходив у онлайн-режимі на платформі Zoom.

Магістри презентували результати проходження практики. Під час звітування практиканти розповідали про сферу діяльності підприємства, його фінансово-економічне становище, аналізували шляхи покращення та розвитку підприємства його господарську діяльності, здійснювали оцінку ефективності та шляхи щодо покращення прибутковості даного підприємства.

У процесі захисту здобувачі показали та закріпили набуті знання, уміння та навички під час навчання на практиці. Практиканти давали ґрунтовні відповіді на поставленні питання, наводячи приклади з проходження практики, та з власного набутого практичного досвіду. Під час оцінювання звітів магістрів-економістів також були враховані їх характеристики, надані керівниками від баз практики.

Студенти продемонстрували високий рівень професійних знань, умінь та навичок.

Сподіваємось, що здобуті та закріпленні за період проходження виробничої (переддипломної) практики знання та практичні навички стануть міцним фундаментом, на якому ви побудуєте свою кар’єру.

 

 

Алла РЕВУЦЬКА та Оксана ФРОТЕР, керівники виробничої (переддипломної) практики