+38 (04744) 3-22-26
Меню

Захоплюючий турнір з міні-футболу об’єднав Уманський національний університет садівництва

Нещодавно в Уманському національному університеті садівництва відбувся захоплюючий турнір з міні-футболу на Кубок ректора. Ця довгоочікувана подія об’єднала команди шести факультетів університету, в тому числі яскравих представників факультету економіки та підприємництва. Серед учасників були талановиті студенти 11 е групи спеціальності 051 Економіка: Олексій Варченко, Сергій Діденко та Віталій Сухляк.

Турнір став платформою для студентів, щоб показати свою спритність і технічну майстерність. Гравці продемонстрували надзвичайну швидкість, спритність і контроль, залишивши глядачів на краю своїх місць. Матчі були наповнені карколомними моментами, коли гравці виконували вражаючі дриблінги, блискавичні пробіги та дивовижні удари по воротах. Вправні маневри, продемонстровані командами, були свідченням їх відданості спорту та відданості вдосконаленню своїх здібностей.

Протягом усього турніру Олексій, Сергій і Віталій демонстрували чудову командну роботу та злагодженість, що сприяло успіху команди. Їхнє розуміння стилю гри один одного та вміння спілкуватися на полі було очевидним у точних передачах і стратегічній грі.

Кафедра економіки пишається досягненнями своїх студентів. Ваш внесок у команду був неоціненним, а зразкова спортивна майстерність і відданість спорту стали достойним прикладом. Нехай досягнення в цьому турнірі стануть каталізатором майбутніх успіхів як у навчанні, так і за його межами.