+38 (04744) 3-22-26
Меню

Залучення міжнародної наукової спільноти до освітньої діяльності

Підготовка здобувачів вищої освіти  із залученням фахових іноземних лекторів сприяє впровадженню гарних іноземних практик викладання окремих дисциплін і надає можливість здобувачам реалізувати  право на міжнародну академічну мобільність.  У межах співпраці за умовами договорів між Уманським національним університетом садівництва, Академією  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському (Akademia im. Jakuba z Paradyża w Gorzowie Wielkopolskim) і Мазовецьким державним університетом  в Плоцьку (Mazowiecka Uczelnia Publiczna w Płocku) започатковано проведення циклу гостьових лекцій для студентів факультету економіки і підприємництва, серед яких і здобувачі першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 Економіка.

Лекція на тему «Управління часом»

5 листопада 2021 р. за сприяння Центру міжнародної освіти і співпраці УНУС у межах згаданої співпраці відбулася лекція за участю доктора Анни Собчак (Академія  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському)  на тему «Управління часом», в якій, крім студентів, взяли участь і науково-педагогічні працівники. Пані Анною було доведено, що сучасному фахівцю в умовах дефіциту часу необхідно наполегливо оволодівати складним мистецтвом раціонального управління своїм власним навчальним, робочим та вільним часом впродовж усього свого життя, що сприятиме збереженню й зміцненню свого здоров’я та підвищенню продуктивності виконуваної роботи в межах майбутньої професії. В лекції наводились рекомендації, описувались принципи, методики та техніки, які дають можливість упорядкувати свою діяльність в часі.

Тему «Управління часом» висвітлює доктор Анна Собчак (Академія  ім. Якуба з Парадижу у Гожуві-Великопольському)

Результатом заняття стало чітке розуміння важливості тайм-менеджменту, що дозволяє упорядкувати робочий і особистий час протягом дня (тижня, місяця) та є одним із необхідних інструментів для підвищення ефективності, який важливо використовувати як у діловому, так і в повсякденному житті.

Залучення міжнародної наукової спільноти до освітньої діяльності

Подібні заходи підвищують рівень підготовки здобувачів спеціальності 051 Економіка, дозволяють розвинути необхідні «soft skills», удосконалюють навички володіння іноземною мовою та розширюють можливості подальшої співпраці.

Щиро вдячні нашим партнерам за змістовну зустріч, цікаву та ґрунтовну лекцію!

 

Людмила Смолій, гарант ОПП Економіка

першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

 за спеціальністю 051 Економіка