+38 (04744) 3-22-26
Меню

Засідання студентського наукового гуртка «Школа успішного бізнесу»

На кафедрі економіки відбулося чергове засідання наукового гуртка «Школа успішного бізнесу». Тематика, що стала предметом обговорення  студентів-економістів, є наразі надзвичайно актуальною – ««Вплив пандемії Covid-19 на економічний розвиток у глобальному вимірі».

Члени наукового гуртка, презентуючи результати своїх наукових напрацювань, акцентували увагу на наслідках кризи, спричиненої пандемією, для розвитку окремих галузей економіки, охарактеризували вплив карантинних обмежень на добробут громадян, на їх споживчу поведінку та звички.

Не оминули доповідачі увагою і глобальні виклики, що зазнали загострення внаслідок коронакризи: обмеження можливостей досягнення цілей сталого розвитку, що втілюються ООН, падіння світової економіки; спробували спрогнозувати тенденції постпандемічного розвитку.

За результатами обговорення було ухвалено рішення рекомендувати найбільш цікаві та ґрунтовні доповіді  для участі в студентській науковій конференції, що відбудеться в університеті  найближчим часом.

Людмила Смолій, доцент кафедри економіки