+38 (04744) 3-22-26
Меню

Засідання студентського наукового гуртка «Школа успішного бізнесу»

1 листопада 2023 року відбулось чергове засідання студентського наукового гуртка кафедри економіки.

Під час засідання студенти були зорієнтовані у напрямі наукової роботи на найближчий час та в особливостях підготовки до участі у XV Всеукраїнській науковій конференції за міжнародною участю «Актуальні питання сучасної економіки» факультету економіки і підприємництва УНУС.

В рамках засідання відбулася зустріч із випускником магістратури ОПП «Бізнес-економіка», приватним підприємцем Олександром БАТІЄМ, який має успішний та прибутковий бізнес у сфері логістики й організації перевезень сільськогосподарської продукції.

Олександр БАТІЙ наголосив, що логістика включає принципи та методи, які дають змогу планувати, контролювати й управляти операціями, що виникають у процесі транспортування сільськогосподарської продукції до споживача відповідно до вимог.

Доповідач зазначив, що для успішного ведення бізнесу необхідно мати глибокі економічні знання у сфері раціонального планування виробництва та збуту, що зорієнтовані на задоволення попиту з мінімальними витратами.

Учасники засідання задавали багато запитань. Так, наприклад, студентів цікавила також можливість влаштуватися на роботу у логістичну компанію та вимоги щодо майбутніх працівників. Олександр БАТІЙ наголосив, що все залежить від людини і кожен повинен бути сам творцем свого життя. Потрібно постійно займатися самовдосконаленням та самоосвітою для того, щоб бути конкурентоспроможним на ринку праці.

Засідання студентського наукового гуртка стало наступним прикладом плідної співпраці науки, навчання і практики.

 

Оксана Фротер, керівник наукового студентського гуртка кафедри економіки