+38 (04744) 3-22-26
Меню

Засідання-тренінг студентського наукового гуртка «Школа успішного бізнесу»

28 листопада 2023 року відбулось планове засідання студентського наукового гуртка кафедри економіки на тему: «Повоєнний економічний розвиток України: проблеми, пріоритети, завдання»

Вказана тема надала можливість майбутнім економістам провести глибокий аналіз і вивчити вплив військової агресії на різні аспекти економіки України, а також обговорити можливі шляхи вирішення економічних проблем та надання підтримки в умовах кризи.

Члени студентського наукового гуртка, презентуючи результати своїх наукових напрацювань, акцентували увагу на наслідках військової агресії, розглядаючи її вплив на соціально-економічні процеси, стан галузей національної економіки, а також ефективність заходів щодо відновлення та розвитку України в умовах конфлікту.

Після обговорення виступів, в практичній частині засідання було проведено тренінг з використанням економічної гри-стратегії «Відбудуй Україну». Під час тренінгу студенти збирали ресурси, відновлювали промислові регіони, стимулювали роботу регіонального банку, навчали та наймали працівників у своєму регіоні, виконували замовлення та збільшували валютний резерв.

Гра дала студентам унікальну можливість взяти на себе роль лідера одного з обраних регіонів України.

Члени студентського наукового гуртка не лише провели час з користю, але й змогли застосувати свої теоретичні знання на практиці.

Здобувачі спеціальності 051 Економіка відчули себе значущою ланкою у відновленні України, взявши відповідальність щодо відновлення постраждалих територій від військової агресії рф.

Оксана ФРОТЕР, доцент кафедри економіки