+38 (04744) 3-22-26
Меню

«Збереження психічного здоров’я в умовах воєнного часу» - вебінар для науково-педагогічних працівників

У рамках заходів сприяння розвитку викладацької майстерності науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва 13 квітня 2023 року науково-педагогічні працівники кафедри економіки та здобувачі вищої освіти взяли участь в онлайн-вебінарі «Збереження психічного здоров’я в умовах воєнного часу». Спікером виступила Валентина Мазуренко, практичний психолог вищої категорії.

Підвищення грамотності у сфері психічного здоров’я – ефективний спосіб зберігати рівновагу та стійкість в критичних умовах. Психолог познайомила слухачів з різноманітними техніками та практиками, що дозволяють покращити психологічний стан, позбутися почуття тривожності та пригніченості; розповіла про способи набуття психологічної стійкості –  здатності витримувати великі навантаження та долати втому, зберігати впевненість у собі. 

Така взаємодія виявилась надзвичайно корисною для викладачів, адже від їхнього психологічного здоров’я безпосередньо залежить ефективність виховного впливу на студентів: емоційний стан відображається на якості всього освітнього процесу.

Висловлюємо вдячність організаторам заходу та спікеру Валентині Мазуренко за корисну та актуальну інформацію.

 

Людмила Смолій, гарант ОПП «Економіка»