+38 (04744) 3-22-26
Меню

Здобувачі спеціальності 051 «Економіка» відвідали традиційний Ярмарок вакансій

7 жовтня 2024 року здобувачі спеціальності 051 «Економіка» взяли участь у Ярмарку вакансій, що відбувся у форматі відеоконференції на платформі Zoom. Захід організували Центр професійно-кар’єрної орієнтації та доуніверситетської підготовки Уманського національного університету садівництва спільно з факультетом економіки і підприємництва та роботодавцями.

На Ярмарку вакансій виступив Микола ОТЕНІЯ, керівник ТОВ «Терра Техніка Умань» і випускник спеціальності 051 «Економіка» Уманського національного університету садівництва. Ми пишаємося тим, що наші випускники досягають успіхів у бізнесі та стають прикладом для майбутніх економістів.

Микола ОТЕНІЯ поділився власним досвідом професійного зростання та розповів про шлях, який привів його до керівної посади. Він наголосив на важливості якісної освіти, набуття практичних навичок ще під час навчання та активної участі у проєктах, що дають змогу здобути безцінний досвід.

Також пан Микола підкреслив, що для молодих фахівців важливо бути гнучкими та адаптуватися до умов сучасного ринку праці. Він закликав студентів бути активними, не боятися ставити запитання, постійно розвиватися та використовувати кожну можливість для професійного зростання.

Колектив кафедри економіки висловлює вдячність Миколі ОТЕНІЇ за підтримку університету та за натхнення, яке він надав нашим студентам своїм виступом.

На заході також виступили Артем САВЕНКО, директор Уманської філії Черкаського обласного центру зайнятості; Валентина ЛИСАК, директор Черкаського відділення №48 АТ КБ «ПриватБанк»; Роман ГУРОЧКІН, керівник компанії «ФростКлімат»; Дмитро КАРМАЗІН, технічний керівник ТОВ «Гешефт 2022»; Андрій ДРІГА, головний експерт з маркетингу ТОВ «САМІТ МОТОРЗ УКРАЇНА».

Таким чином, учасники заходу мали змогу дізнатися про актуальні вакансії, вимоги до кандидатів та можливості стажування. Спікери поділилися досвідом, розповіли про кар’єрні перспективи у своїх компаніях та надали рекомендації щодо працевлаштування та розвитку професійних навичок.