+38 (04744) 3-22-26
Меню

Знайомство з можливостями проходження виробничої практики за кордоном та програмами академічної мобільності

25 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 051 «Економіка» спільно з науково-педагогічними працівниками кафедри економіки, які є кураторами академічних груп, були присутні на презентаційній зустрічі, організованій Центром міжнародної освіти та співпраці в рамках чинного Положення про академічну мобільність здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників Уманського національного університету садівництва.

Метою зустрічі було ознайомлення здобувачів вищої освіти з програмами академічної мобільності та можливостями проходження виробничої практики (стажування) в країнах Європи, Канади та США.

Захід відкрив директор Центру міжнародної освіти та співпраці університету Василь АНДРУСЯК, який детально розповів про міжнародну співпрацю Уманського національного університету садівництва, а також про низку діючих стипендіальних програм, згідно з якими студенти мають можливість продовжувати навчання або паралельно здобувати освіту в закордонних університетах.

На зустрічі також були присутні представники агентства UmanWork, які надали детальну інформацію про програми стажування студентів на конкретних підприємствах Європи, США та Канади.

Активну участь у заході взяли студенти, які поставили низку запитань щодо специфіки міжнародного стажування. У відповідь вони отримали вичерпні відповіді та практичні поради, що сприяло плідному обміну інформацією.

 

Оксана Фротер, гарант ОП Економіка першого (бакалаврського) рівня вищої освіти