+38 (04744) 3-22-26
Меню

Знайомство з порядком та особливостями виробничої (переддипломної) практики здобувачів освіти за спеціальністю 051 Економіка (ОПП «Бізнес-економіка»)

30 травня 2024 року відбулась настановча конференція-консультація щодо проходження виробничої (переддипломної) практики для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 051 Економіка за освітньо-професійною програмою «Бізнес-економіка». 

Зустріч була організована керівником практики Аллою РЕВУЦЬКОЮ в онлайн-режимі на платформі Zoom. Під час консультації магістри були проінформовані про терміни практики, мету, основні завдання, особливості та умови проходження виробничої практики, а також вимоги до оформлення звіту про проходження практики. Також керівник практики звернула увагу на помилки і недоліки, які допускаються при оформленні звіту про практику студентами-практикантами.

Виробнича (переддипломна) практика для магістрів є одним із завершальних етапів навчання студентів спеціальності 051 Економіка. Проходження практики втілює один з ключових принципів навчання – зв’язок теорії і практики, що відображає складну діалектику професійної підготовки магістра – майбутнього фахівця з економіки. Це заключний крок підготовки студента до самостійної діяльності з фаху, етап узагальнюючого осмислення набутих знань, умінь та навичок. 

Людмила СМОЛІЙ, доцент кафедри економіки