+38 (04744) 3-22-26
Меню

Зустріч з гарантом освітньо-професійної програми «Економіка» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

12 вересня 2023 року відбулася зустріч гаранта освітньо-професійної програми «Економіка» зі здобувачами  першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вступили на перший курс.

Під час зустрічі гарант освітньої програми, кандидат економічних наук, доцент кафедри економіки Оксана Фротер презентувала студентам особливості освітньої програми, за якою вони навчатимуться, розповіла про мету, унікальність, структурну побудову та наповнюваність програми освітніми компонентами, а також призначення й роль окремих дисциплін і практик у навчанні.

Гарант звернула увагу на алгоритм обрання дисциплін вільного вибору та роль студентів у внутрішньому забезпеченні якості освіти.

Крім того, в рамках зустрічі гарант розповіла студентам про інтегральну та загальні і спеціальні (фахові, предметні) компетентності, наголосивши на питаннях працевлаштування й подальшого навчання випускників, можливості національної та міжнародної академічної кредитної мобільності здобувачів вищої освіти.

Також студенти дізналися про можливості електронних ресурсів Уманського національного університету садівництва, їм було продемонстровано структуру сайту університету, з окремим акцентом на меню «Баалавру», де зібрана вся необхідна інформація, що допоможе їм під час навчання, ознайомлено з основними нормативними документами та положеннями УНУС.

Зустріч відбулася з цікавими дискусіями, запитаннями й змістовним відповідями.

Оксана Фротер побажала студентам успіхів у навчанні та запропонувала активно долучатися до покращення освітньо-професійної програми і студентського життя університету.