+38 (04744) 3-22-26
Меню

Програма CORTEVA GROWS в дії

В листопаді 2021 р. в УНУС стартував проєкт підтримки аграрної освіти «Corteva Grows», який започатковано провідною компанією Corteva Agriscience у співпраці з  Global Giving Fundation.

23 листопада 2021 р., в продовження розпочатої співпраці,  зі здобувачами та викладачами поспілкувалась Олена Дуніна, фінансовий керівник Corteva Agriscience в Україні, Білорусі, країнах Кавказу та Центральної Азії, яка понад 20 років обіймає топ-позиції у сфері управління економікою та фінансами, зокрема, була генеральною та фінансовою директоркою компанії ДП «АВТО Інтернешнл», працювала у відділі маркетингу в АНТК «Антонов», була членом Ради директорів Всеукраїнської Асоціації автомобільних імпортерів та дилерів.

Тема лекції «Основи фінансів: планування та звітність» була розкрита лекторкою з урахуванням власного досвіду впровадження та практичного застосування міжнародних фінансових стандартів планування та звітності. Використовуючи авторський підхід до оптимізації складання фінансових форм планів та звітів про результати, пані Олена надзвичайно професійно розкрила особливості інтегрованого бізнес-планування та формування фінансових звітів, визнання доходів та витрат, на прикладі Corteva Agriscience продемонструвала взаємозв’язок бізнес-циклу та ціноутворення в компанії.

Співпраця мала продовження: 30 листопада 2021 р. Олена Дуніна презентувала надзвичайно цікаву лекцію на тему «M&A: Очікування інвесторів та практика реалізації». Зосередивши увагу на практичних аспектах реалізації злиттів і поглинань у міжнародних компаніях, експертка висвітлила етапи формування стратегії, фінансової оцінки, безпосередню процедуру виконання  M&A, а також ризики та недоліки, що  виникають в результаті таких процесів.  Особливий інтерес викликала характеристика досвіду компанії Corteva Agriscience в цій сфері діяльності.

Професійність, посилання на практичний досвід, доброзичлива манера та інноваційний  підхід до викладу матеріалу викликали у слухачів величезний інтерес, що засвідчилось активним зворотнім зв’язком через обговорення під час безпосереднього спілкування та в чаті.  Отримані знання є надзвичайно цінними як для майбутніх економістів, так і для викладачів, які зможуть використати отриманий досвід при викладанні.