+38 (04744) 3-22-26
Меню

Участь викладачів, аспірантів і студентів у ІІI Міжнародній науково-практичній конференції науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти»

 Активна участь у наукових заходах створює унікальну можливість для здобувачів вищої освіти не лише поглибити свої знання, але й розвивати критичне мислення та аналітичні навички. Крім того, цей досвід також допомагає науковцям встановлювати контакти з визнаними експертами й відомими фахівцями у різних сферах.

З метою обміну ідеями та вирішенням актуальних проблем сучасної освіти, науки та економіки на базі Одеського державного аграрного університету відбулась ІІІ Міжнародна науково-практична конференція науково-педагогічних працівників та молодих науковців «Актуальні аспекти розвитку науки і освіти»

На пленарному засіданні, що відбулось 9 листопада з вітальними словами виступили Piotr PACZOSKI, Uniwersytet Ekonomiczny we Wrocławiu, dr h.c., radny Rady Miejskiej Jeleniej Góry та Микола ДУРМАН, професор-дослідник Національної школи публічного управління (Квебек, Канада), д. держ. упр., професор, Заслужений працівник освіти України.

10 листопада відбулось засідання секції 6. «Економіка. Облік і оподаткування. Менеджмент». З вітальною промовою виступила в.о. декана факультету економіки та управління Одеського державного аграрного університету, к.е.н., доцент Тетяна МАЦІЄВИЧ.

Активну участь у роботі конференції взяли науковці Уманського національного університету садівництва: к.е.н., доцент, завідувач кафедри економіки Алла ОСІПОВА, к.е.н., доценти кафедри економіки Алла РЕВУЦЬКА, Людмила СМОЛІЙ, Людмила ПАРХОМЕНКО, Оксана ФРОТЕР. Вони представили свої наукові доробки, висвітлили актуальні питання економіки й запропонували рішення для подальшого розвитку науки і освіти.


Цікавими й актуальними були дослідження здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти:  Артура БІЛОКУРА, Вікторії НАЗАРЕНКО, Оксани ПРИЛУЦЬКОЇ, Володимира ШАДРІНА, Руслана ШПАКА, а також аспірантів Віталія СМОЛІЯ та Олександра КОВАЛЬЧУКА. Доповіді викликали значний інтерес й отримали позитивні відгуки від фахівців та колег.

Під час конференції активно обговорювалися результати досліджень, розширювалося розуміння сучасних процесів та визначалися тенденції соціально-економічного розвитку країни в сучасних умовах.

Висловлюємо свою вдячність організаторам за високий рівень підготовки і проведення заходу.

Міжнародна науково-практична конференція виявилася важливим форумом для обміну досвідом та новаторськими ідеями, що сприяє подальшому розвитку науки і освіти в Україні.

 Оксана ФРОТЕР, доцент кафедри економіки