+38 (04744) 3-22-26
Меню

Круглий стіл «Місце та роль жінки в сучасній економіці»

 

15 березня 2017 р. за ініціативи науково-педагогічного колективу кафедри економіки відбувся Круглий стіл «Місце та роль жінки в сучасній економіці».

Яке місце жінки в сучасному світі? Як вона реалізує себе? Хто стоїть за кожною успішною жінкою? Про це і трошки більше говорили з головою Ліги підприємців м. Умані Марченко Наталією Іванівною та співголовою Громадської ради підприємців м. Умані, члена правління Ліги підприємців м. Умані Кравчук Лідією Трохимівною.

Відбулася дискусія про роль жінки в сучасному суспільстві та бізнесі. Виняткові, успішні і талановиті жінки обговорили події та відповіли на всі найважливіші та гострі питання, що стосуються жіночого положення у всіх сферах життя в Україні.

Прекрасні бізнес-леді остаточно зруйнували міфи щодо стереотипів, які нав’язує нам суспільство. Адже сучасна жінка наділена не тільки привілеями вибору і різними ролями, а й правом бути самою собою і відстоювати свої інтереси. Мова йшла про жінку, яка абсолютно чітко знає свою ціну і свою цінність, знає, що вона хоче і як цього домогтися.

Студенти 21-е групи презентували власне дослідження  історій успіху впливових жінок з активною життєвою позицією, лідерів у різноманітних сферах діяльності в Україні та світі.

Дякуємо всім за цікаву дискусію!

Наталія Котвицька, доцент кафедри економіки