+38 (04744) 3-22-26
Меню

Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти зі спеціальності 051 «Економіка»

На кафедрі економіки факультету економіки і підприємництва Уманського національного університету садівництва відбулася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти (складання екзамену) за ступенем вищої освіти «бакалавр».

Екзаменаційна комісія працювала у складі: голови – к.е.н., доцента кафедри економіки Уманського національного університету садівництва Людмили Смолій, членів – д.е.н., професора Руслана Мудрака, к.е.н., доцента Віри Костюк, к.е.н., доцента Алли Ревуцької та секретаря – к.е.н., викладача Алли Осіпової.

Результати роботи екзаменаційної комісії показали, що професорсько-викладацький склад Уманського національного університету садівництва готує висококваліфікованих фахівців з економіки, які володіють глибокими теоретичними знаннями та практичними навиками з присвоєної кваліфікації. Усі студенти продемонстрували належний рівень знань.

Колектив кафедри економіки вітає студентів з успішним складанням комплексного кваліфікаційного екзамену. Бажаємо всім міцного здоров’я, наукових  звершень, професійних досягнень і кар’єрного зростання!

Останні новини

Участь здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти у Літній школі «Зелені навички молоді з ризиком маргіналізації для успішного працевлаштування та роботи в період переходу до зеленої та сталої економіки»Читати повністю

Участь здобувача другого (магістерського) рівня вищої освіти у Літній школі «Зелені навички молоді з ризиком маргіналізації для успішного працевлаштування та роботи в період переходу до зеленої та сталої економіки»

Здобувач-магістрант пройшов навчання в Літній школі «Зелені навички молоді з ризиком маргіналізації для успішного працевлаштування та роботи в період переходу до зеленої та сталої економіки»

Читати повністю

Підвищення професійної етики науково-педагогічних працівників кафедри економіки через курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів»Читати повністю

Підвищення професійної етики науково-педагогічних працівників кафедри економіки через курс «Зрозуміло про конфлікт інтересів»

Науково-педагогічні працівники кафедри економіки долучилися до онлайн-курсу «Зрозуміло про конфлікт інтересів» від Національного агентства з питань запобігання корупції

Читати повністю

Сила єдності!Читати повністю

Сила єдності!

ГО «4.5.0. Україна» висловила свою подяку спільноті кафедри економіки за активну участь і значний вклад у волонтерську діяльність

Читати повністю

Майбутнє освітніх комунікацій: доцентка кафедри економіки взяла участь у міжнародній програмі підвищення кваліфікаціїЧитати повністю

Майбутнє освітніх комунікацій: доцентка кафедри економіки взяла участь у міжнародній програмі підвищення кваліфікації

Участь Алли ОСІПОВОЇ у міжнародній онлайн-програмі підвищення кваліфікації працівників ЗВО «Сила соціальних мереж у професійному розвитку представників університетів: особистий бренд, інструменти для освітніх продуктів, просування цінностей сталого розвитку»

Читати повністю

Всі новини